Om Telefonterror.no

Telefonterror.no er et oppslagsverk (litt som Gule Sider, bortsett fra at vi bare har numre som telefonselgere ringer fra). Vi driver ikke med noen form for telefonsalg, og vi har dessverre heller ingen makt til å hindre telefonselgere i å ringe deg.

Vilkår for bruk av tjenesten

Telefonterror.no er gratis å bruke for privatpersoner og firmaer.

Dataene som ligger her kan ikke videreformidles på noen som helst måte uten skriftlig samtykke fra Bjarte Aune Olsen. Dette gjelder uansett om dataene gis bort gratis eller om man tar betalt.

Det betyr at du ikke kan legge ut numrene på din egen hjemmeside, du kan ikke lage en gratis-applikasjon til Android-telefoner som henter data fra nettsiden og dersom du driver et nettsted for nummeropplysning, kan du ikke kopiere dataene herfra og legge dem inn i ditt eget system uten å be om lov først.

Kontaktinformasjon

Telefonterror.no er laget av Bjarte Aune Olsen.

E-post: kontakt@telefonterror.no
Chat: Telefonterror.nos Facebook-side

Telefonterror.no er bare et hobbyprosjekt. Jeg svarer på alle henvendelser jeg får, men ikke regn med et svar samme dag.

Annonse:

Vi trenger din hjelp!

Registrér nytt nummer

Telefonterror.no er avhengig av din hjelp. Har du blitt ringt opp av et nummer vi ikke har liggende inne, legg det inn nå!

Blokkér telefonselgerne

Last ned Android-app fra Google Play

Last ned iPhone-app fra App Store

Telefonterror.no har apper for Android og iPhone som blokkerer anrop fra selgere.

Hva er Telefonterror.no?

Telefonterror.no er et oppslagsverk som hjelper forbrukere mot telefonsalg og andre uønskede anrop. Tjenesten er laget av Bjarte Aune Olsen.

Her finner du mer informasjon om tjenesten.

Kundeservice

Chat med meg på Facebook

Send meg en e-post

Telefonterror.no er bare et hobbyprosjekt. Jeg svarer på alle henvendelser jeg får, men ikke regn med et svar samme dag.

Telefonterror.no © 2006–2019 Bjarte Aune OlsenPersonvern og cookies